Tampere

ZBase yrityksille

Järjestämme taatusti erilaiset asiakastilaisuudet, tuotejulkistukset, esittelytilaisuudet, kick offit sekä tyhy-tapahtumat.

Filosofiamme mukaan meneminen ja tekeminen ovat valopilkku arjessa. Emme keskity yksilösuorittamiseen tai pelisysteemin voittamiseen vaan hauskanpitoon yhdessä.

Yritystapahtumaa varten kannattaa varata koko toimipisteemme yksityiseen tilaisuuteen. Tällöin kaikki aktiviteetit ovat vapaasti käytössänne ja ovet suljetaan muulta yleisöltä. Anniskelu pitää joukon nesteytettynä ja liikunnallisten suoritusten jälkeen on mukava päästä suihkuun sekä ehostautumaan peilin eteen ennen illan jatkumista. Laskutus onnistuu e-laskulla, postitse tai sähköpostitse ja samaan laskuun voidaan laittaa niin juomat, aktiviteetit kuin arcade-koneiden poletitkin.

Esimerkkiohjelma kahden tunnin yksityistilaisuuteen:
14:00 Alkumaljat ja joukkuejaot
14:15 Lasertaistelun ensimmäinen erä
14:30 Tauko. Juomaa ja retropelejä.
14:45 Lasertaistelun toinen erä
15:00 Tauko. Juomaa ja retropelejä.
15:15 Powerfutis
15:45 Loppumaljat ja vapaata pelailua.
16:00 Siirtyminen suihkuun tai tilaussaunaan.

Siperian liikekeskuksen moninaiset ravintolat sekä lähistöllä sijaitsevat tilaussaunat tukevat palveluillaan tapahtumaanne niin halutessanne.

Usein kysytyt kysymykset

Hinnat & varaa peli


Tuotamme tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaan erilaisia kokonaisuuksia ja tapahtumia. Tukena meillä on 15 vuoden mittaan kertynyt paikallisten yhteistyökumppanien verkosto. Erikoistapahtumien räätälöinti tarjouspyyntöjen mukaan sähköpostitse. Soitamme perään tarvittaessa niin pian kuin mahdollista.

Toimipisteemme yksityistilaisuuksien yhteydessä tilauksesta saatavilla mm.
  • valvottu narikka
  • juomalipukepalvelut
  • järjestyksenvalvontapalvelut
  • kahvitukset ja catering
  • saunojen varauspalvelu keskustan kaikkiin tilaussaunoihin
  • kokoustilojen varustelu 40 hlö asti
  • DJ-palvelut