Tampere

ZBase yrityksille

Järjestämme taatusti erilaiset asiakastilaisuudet, tuotejulkistukset, esittelytilaisuudet, kick offit sekä tyhy-tapahtumat.

Filosofiamme mukaan meneminen ja tekeminen ovat valopilkku arjessa. Emme keskity yksilösuorittamiseen tai pelisysteemin voittamiseen vaan hauskanpitoon yhdessä.

Yritystapahtumaa varten kannattaa varata koko toimipisteemme yksityiseen tilaisuuteen. Tällöin kaikki aktiviteetit ovat vapaasti käytössänne ja ovet suljetaan muulta yleisöltä. Anniskelu pitää joukon nesteytettynä ja liikunnallisten suoritusten jälkeen on mukava päästä suihkuun sekä ehostautumaan peilin eteen ennen illan jatkumista. Laskutus onnistuu e-laskulla, postitse tai sähköpostitse ja samaan laskuun voidaan laittaa niin juomat, aktiviteetit kuin arcade-koneiden poletitkin.

Esimerkkiohjelma kahden tunnin yksityistilaisuuteen:
14:00 Alkumaljat ja joukkuejaot
14:15 Puolet ryhmästä Lasertaisteluun ja toinen puoli Powerfutikseen.
14:30 Tauko. Juomaa ja joukkuepalaveri.
14:45 Ryhmät vaihtavat lajeja päittäin. Lisää Lasertaistelua ja Powerfutista.
15:00 Tauko. Juomaa ja lopputulokset.
15:15 Arcade-pelailua ja vapaata seurustelua.
16:00 Siirtyminen suihkuun tai tilaussaunaan.

Siperian liikekeskuksen moninaiset ravintolat sekä lähistöllä sijaitsevat tilaussaunat tukevat palveluillaan tapahtumaanne niin halutessanne.

Usein kysytyt kysymykset

Hinnat & varaa peli


Tuotamme tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaan erilaisia kokonaisuuksia ja tapahtumia. Tukena meillä on 15 vuoden mittaan kertynyt paikallisten yhteistyökumppanien verkosto. Erikoistapahtumien räätälöinti tarjouspyyntöjen mukaan sähköpostitse. Soitamme perään tarvittaessa niin pian kuin mahdollista.

Toimipisteemme yksityistilaisuuksien yhteydessä tilauksesta saatavilla mm.
  • valvottu narikka
  • juomalipukepalvelut
  • järjestyksenvalvontapalvelut
  • kahvitukset ja catering
  • saunojen varauspalvelu keskustan kaikkiin tilaussaunoihin
  • kokoustilojen varustelu 40 hlö asti
  • DJ-palvelut

Hämpin kattosauna

Yhteistyössä tarjoamme 20 pelipolettia arcade-peleihin laserpelin ja saunaillan yhteyteen. Pelitapahtuman varaus tulee tehdä sähköpostitse tampere@zbase.fi kun sauna on varattu.

Hämpin kattosauna on aivan ydinkeskustassa sijaitseva tilaussauna lyhyen kävelymatkan päässä. Jälkipeleihin saapuville sauna lämmitetään valmiiksi ja saatte veloituksetta lisätunnin iltaanne kun ilmoitatte varauksen yhteydessä olevanne ZBasen asiakas

Sähköposti
varaukset (ät) kattosauna .fi