Tampere

Polttarit Tampereella

Jäätävää toimintaa polttareihin erikokoisille ryhmille.

Polttareihin meiltä löytyy kaksi täysin erilaista lähestymistapaa. ZBasen sisäaktiviteetit ovat auki ympäri vuoden ja tyypillisen riehakkaalle polttariseurueelle suosittelemme varaamaan pelit yksityisinä. Pukuhuoneet ja suihkut mahdollistavat pelien jälkeen freessinä eteenpäin siirtymisen ja sijainti keskustassa helpottaa aikatauluja sekä laskee kustannuksia.

Kesäisin paintball on polttareiden kestosuosikki. Vuokraamme kahta erilaista paintball-laitteistoa asiakkaiden omilla mailla käytettäväksi, mutta teemme myös yhteistyötä Ylöjärven Peltomäki Resortin kanssa, jossa paintball on mahdollista yhdistää ruokailuun, wakeboardingiin, saunomiseen ja paljuiluun yhdessä paikassa. Paintball-hinnasto ja yhteydenotto osoitteesta www.toimintapelit.fi

Huomioita polttarien järjestäjille:

  • Viihdekeskus ZBase on anniskelualuetta. Omat juomat saadaan turvallisesti talteen pelien ajaksi, mutta tiloissa niitä ei voi nauttia.
  • Aikataulua ei koskaan kannata suunnitella liian kireäksi. Siirtymiin pitää ihan oikeasti jättää aikaa.
  • Muista varata myös sankarille tarvittavat vaihtovaatteet ja pyyhe mukaan.
  • Liikunnalliset aktiviteetit ovat paljon mukavampia, kun porukka ei ole tuhannen krapulassa tai kakkospäivän väkinäisessä nousussa. Ohjelmoi siis seikkailut aikaisin ensimmäiselle päivälle.

Usein kysytyt kysymykset

Hinnat & varaa peli


Hämpin kattosauna

Yhteistyössä tarjoamme 20 pelipolettia arcade-peleihin laserpelin ja saunaillan yhteyteen. Pelitapahtuman varaus tulee tehdä sähköpostitse tampere@zbase.fi kun sauna on varattu.

Hämpin kattosauna on aivan ydinkeskustassa sijaitseva tilaussauna lyhyen kävelymatkan päässä. Jälkipeleihin saapuville sauna lämmitetään valmiiksi ja saatte veloituksetta lisätunnin iltaanne kun ilmoitatte varauksen yhteydessä olevanne ZBasen asiakas

Sähköposti
varaukset (ät) kattosauna .fi