Tampere

Lasten synttärit Tampereen ZBasella

ZBasessa järjestät jännittävät ja erilaiset synttärit kaiken ikäisille.

Lasten synttärit

Lasertaistelu on synttäreiden kestosuosikki, ja kun sitä pyörittävät Tampereen kokeneimmat laserpeliohjaajat, ovat jaot tasaiset ja pelit reilut. Lasertaisteluissakin on eroja. LaserMaxxin laserpeleissä pelaajat saavat aina omalla nimellä varustetut peliliivit ja tuloskortit!

Nerf-taistelu järjestetään samalla areenalla kuin Lasertaistelutkin, mutta Nerf-pyssyillä ammutaan pehmonuolia ja lapset muokkaavat itse pelimuotonsa. Enemmän hauskaa leikkiä kuin vakavanaamaista pelaamista. Pelaajat voivat tuoda oman Nerf-pyssynsä tai lainata meiltä. Nuolet tulevat aina talon puolesta. Nerf-taistelut ovat aina yksityinen peli, eikä kentällä ole muita oman ryhmänne lisäksi.

Retropelit kiinnostavat myös nuorempia pelaajia. Lasten hämmästys siitä mitä omat vanhemmat ovat aikanaan pelanneet on aitoa ja vanhojen pelien tikut, napit, ratit ja erikoiset pelit vetävät helposti mukanaan myös junioripelaajat.

Olette tervetulleita tuomaan omat eväänne yksityisiin tarjoilutiloihimme tai voitte helpottaa omaa hommaanne ja tilata meidän synttärimenumme, joka sisältää sormin napsittavia herkkuja.

Synttärit meillä ovat edulliset, eikä kotona tarvitse syödä pelkkää makaroonia ja kakun rääppeitä laskun maksettuaan. Voit verrata hintojamme muihin toimijoihin käyttämällä nettiajanvaraustamme hintalaskurina.

Tulostettava synttärikutsupohja

Usein kysytyt kysymykset

Hinnat & varaa peli