Tampere

Lasten ja aikuisten synttärit Tampereella

ZBasessa järjestät jännittävät ja erilaiset synttärit kaiken ikäisille.

Lasten synttärit

Lasertaistelu on synttäreiden kestosuosikki, ja kun sitä pyörittävät Tampereen kokeneimmat laserpeliohjaajat, ovat jaot tasaiset ja pelit reilut. Lasertaisteluissakin on eroja. LaserMaxxin laserpeleissä pelaajat saavat aina omalla nimellä varustetut peliliivit ja tuloskortit!

Powerfutis, eli superkoon tankojalkapallo, on tehty sopivaksi myös lapsille. Lasertaistelut ja Powerfutis yhdessä ovat lyömätön kombo, kun halutaan olla liikkeessä läpi synttärikemujen.

Olette tervetulleita tuomaan omat eväänne yksityisiin tarjoilutiloihimme tai voitte helpottaa omaa hommaanne ja tilata meidän synttärimenumme, joka sisältää sormin napsittavia herkkuja. Mikäli tarvitsette tukevampaa evästä, niin samassa rakennuksessa sijaitseva American Diner on tehnyt meille erikoishintaiset synttäriannokset, jotka on varattavissa suoraan meidän omasta nettiajanvarauksesta synttäripelien yhteydessä.

Synttärit meillä ovat edulliset, eikä kotona tarvitse syödä pelkkää makaroonia ja kakun rääppeitä laskun maksettuaan. Voit verrata hintojamme muihin toimijoihin käyttämällä nettiajanvaraustamme hintalaskurina.

Kesäisin tarjoamme vuokralle myös Junnupaintballia, joka sopii 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Tulostettava synttärikutsupohja

Usein kysytyt kysymykset

Hinnat & varaa peli

Aikuisten synttärit

ZBase on yökerhomainen ympäristö, johon on helppo koota kaveriporukka vauhdikkaan tekemisen äärelle esimerkiksi tasakymmenien viettämistä varten. Iltaisin valaistus ja musiikki vaihtuvat vastaamaan aikuisryhmien makua.

Lasertaisteluiden yksityiset pelit on hinnoiteltu reiluiksi myös pienemmille peliporukoille. Toki voitte myös tulla pelaamaan ihan vaan muiden asiakkaidemme kanssa.

Powerfutis jättää taatusti jälkipelattavaa ja Retropelibaari puolestaan palauttaa mieleen lapsuuden klassikot ja kovat väännöt saman ruudun ääressä.

Pelien jälkeen paikan päältä löytyvät suihkutilat, joissa voi ehostaa itsensä iltakuntoon. Eikä ketään tarvitse nakittaa kuskiksi, koska sijaitsemme aivan Tampereen keskustassa.

Perjantaisin ja lauantaisin alkaen klo 19 ZBasessa on 18 vuoden ikäraja. Sesonkien mukaan ikärajoissa voi olla muutoksia.

Usein kysytyt kysymykset

Hinnat & varaa peli