Tampere

Lasertaistelu Tampere

ZBase toi Tampereelle uuden LaserMaxx-lasertaistelun.

Lasertaistelut toimivat aina kun haluatte kivaa tekemistä ja seikkailuja arjen keskelle ilman säävarausta. ZBasen lasertaistelut pelataan eurooppalaisella LaserMaxx-pelijärjestelmällä joka on kuuluisa toimintavarmuudestaan ja helppokäyttöisyydestään.

Olemme kuunnelleet 10 vuoden laserpelioperointimme aikana niin aikuisten kuin lastenkin palautetta ja kehittäneet monille jo tuttua lajia vielä hauskempaan ja helpommin lähestyttävään suuntaan.

Aikuiset voivat yksityisten laserpeliemme pidemmillä tauoilla nauttia baarissamme virvokkeista ja pelien jälkeen suihkut ovat käytössäsi. Näin polttarien, yritysryhmien ja etkojen yhteydessä pelattujen pelien jälkeen on mukavampi jatkaa päivän ohjelmaa eteenpäin. Valmiit tuotepaketit löytyvät varausjärjestelmästämme.

Synttäriporukat nauttivat erilaisin ajanvietepelein varustettujen ja äänieristettyjen juhlatilojen palveluista. Kun synttäreitä ei haluta järjestää kotona, tuotamme aktiiviset bileet yhden tai usean lajin voimin helposti ja kilpailukykyisin hinnoin. Synttäripakettien tarkat selosteet löydät varausjärjestelmästämme.

Usein kysytyt kysymykset

Hinnat & varaa peli