Tampere

ZBasen tarina

ZBase on kahden pelihullun näkemys siitä, millaisessa ympäristössä haluaisimme itse viettää vapaa-aikamme ja juhlamme.

Taustalta löytyvällä Suomen Toimintapeleillä on yhteensä yli 25 vuotta osaamista seikkailu- ja elämyspalveluiden tuottamisesta. Olemme olleet mukana tuottamassa pieniä ja isoja seikkailuita – ulkona ja sisällä. Osaamista sekä ymmärrystä jännittävistä ja hauskoista tuotteista on vanhoista kolikkopelihalleista asti!

ZBase sisältää aktiivista tekemistä ja pelaamista kaikille ikäryhmille sukupuoleen katsomatta. Emme itsekään ole enää ihan niin nuoria ja vetreitä, joten olemme erityisesti halunneet varmistaa, että meillä myös aikuiset voivat pitää hauskaa. Ihminen on terve silloin kun se leikkii!

Sesonkien mukaan viihdekeskuksemme pyörittää parhaat polttarit, lasten synttärityritysten tapahtumat tykyineen ja tyhyineen, sekä palvelee kaikkia, jotka haluavat kivaa tekemistä.

Hinnat & varaa peli

Desinfioimme pelivälineet kaikkien ryhmien välillä. Yritämme parhaamme olla ripeitä, mutta varautukaa mahdollisiin pieniin viivästyksiin. Lisäksi yksityispeliryhmien välillä on ylimääräinen puoli tuntia tyhjää, jotta pelikentän sisäänkäynnillä ei olisi kahta eri ryhmää samaan aikaan.