Tampere

Usein kysyttyä

Yleiset

En oikeen tiedä voinko pelata, kun en ole aikaisemmin pelannut?

Kaikki tuotteemme ovat helposti omaksuttavia myös ilman pelitaustaa ja henkilökuntamme opastaa teitä mielellään. Rohkeasti vaan kokeilemaan ja kotiin uutta elämystä rikkaampana!

Onko tänään pelejä joihin voi tulla mukaan?

Tarkista pelitilanne kotisivujemme etusivulta tai varausjärjestelmästä. Suosittelemme tekemään varauksen netissä, jopa samalle päivälle.

Mikä on ikäraja LaserMaxx-lasertaisteluun tai Powerfutikseen?

Lasertaisteluiden pelialueena toimii labyrinttimainen UV-valaistu kaupunkitaistelurata ja kokemuksemme mukaan 7-vuotias on yleensä riittävän reipas omatoimiseen pelaamiseen. Powerfutiksessa ei ole ikärajaa ollenkaan, mutta pelin tangot ovat noin metrin korkeudella, joka on hyvä huomioida. Yläikärajaa ei kummassakaan lajissa ole.

Koska maksetaan?

Paikan päällä, mieluiten kortilla. Emme ota vastaan yli 50€ seteleitä.

Miksi ette vastaa puhelimeen?

Olemme tavoitettavissa puhelimitse vain aukioloaikoinamme, eli iltaisin. Ensisijaisesti palvelemme paikan päällä olevia asiakkaita ja kiireisinä aikoina emme aina ehdi vastaamaan kaikkiin puheluihin. Meillä on usein paikan päällä kova meteli, joten puhelin ei muutenkaan ole paras mahdollinen yhteydenottoväline. Sähköposti on usein nopein ja paras tapa ottaa meihin yhteyttä.

Ajanvarauksessa on paljon vaihtoehtoja enkä osaa päättää, mitä teen?

Laita mahdollisimman tarkkaan tiedot tarpeestanne sähköpostilla ja vastaamme viestiisi heti kun mahdollista. Soitamme takaisin, mikäli tarvitsee.

Voitteko varmistaa, että varaukseni on vielä voimassa?

Jos varausvahvistus on tullut sähköpostiisi, eikä siihen ole kohdistunut muutosvahvistuksia, varauksesi on voimassa. Varauksen tiedot voi varmistaa myös kirjautumalla ajanvaraukseen ja katsomalla ”omat varaukset” -kohdasta varauksen tilanteen.

Meitä on tulossa 20 hengen ryhmä, saisimmeko alennusta?

Olemme etukäteen rakentaneet hinnoittelumme siten, että se on tiukka ja reilu kaiken kokoisille ryhmille.

Onko teillä opiskelija-, työttömyys-, eläkeläis-, varusmies-, sinkku- tai muuten vaan vaikka hyvän kaverin alennusta?

Kaikki asiakkaamme ovat saman arvoisia. Ainoat alennuksemme ovat kampanjoita, jotka ovat kaikille tarjolla tasapuolisesti.

Pelataanko pelit putkeen?

Pelikierrosten välissä on tauko. Yksityisissä peleissä tai tapahtumissa ryhmä valitsee itse moneenko kierrokseen varattu aika jaetaan.

Voiko varauksen tehdä ilman rekisteröitymistä?

Ei voi. Meillä on vain nettiajanvaraus, jonne kaikki ennakkovaraukset laitetaan varaustavasta riippumatta. Pelaamaan ja seikkailemaan voi tulla paikan päälle myös ilman varausta.

Voimmeko tehdä alustavan varauksen?

Emme tee alustavia varauksia, mutta peruutusehtomme ovat hyvin joustavat ja varsinaisen varauksen muuttaminen ja peruuttaminen on helppoa.

En pysty kirjautumaan/rekisteröitymään varausjärjestelmään, mikä avuksi?

Olemme toimineet Tampereen alueella laserpeli- ja paintballyrityksenä jo pitkään, ja todennäköisesti olet jo ennestään asiakkaamme. Jos sähköpostiosoitteesi on jo rekisteröity, niin silloin sinulla on jo tili olemassa ja voit tarvittaessa käyttää ”unohditko salasanasi” -toimintoa uuden salasanan luomiseen.

Miksi en saanut salasanaa sähköpostilla vaikka uusin sen?

Tarkistathan sähköpostitilisi roskaposti-kansion.

Onko teillä paperista hinnastoa?

Hinnastomme löytyy ainoastaan varausjärjestelmästämme, joka toimii samalla tapahtuman hintalaskurina. Kaikki tuotteidemme hinnat muuttuvat pelaajamäärän mukaan. Tulostettuna hinnastomme olisi noin viiden A4-tulosteen kokoinen.

Onko teillä suihkuja?

On. Lue lisää pukuhuoneista ja suihkuista.

Lasten synttärit

Minkälainen aikataulu synttäreillä on?

  1. Nettiajanvarauksesta varattava aika on ensimmäisen pelin aloitusaika.
  2. Kaikki osallistujat paikalle 10 minuuttia ennen ensimmäisen pelin alkua ohjeistusta varten.
  3. Ensimmäinen peli alkaa aina tasatunnein. Avoimet pelit pelataan 30min aikaikkunoissa ja yksityisissä premium-paketeissa varataan pelikentältä yksityistä aikaa, jonka ryhmä jakaa mieleisellään tavalla.
  4. Avoimilla peleillä kasatuissa synttäreissä tarjoilutila on käytössänne 30 minuuttia pelien jälkeen. Yksityisissä premium-paketeissa tarjoilutila on käytössä heti asiakasryhmän saapuessa pelien ajan ja myös 30 min pelien jälkeen.
  5. Omien tavaroiden keräämiseen ja tilan siivoukseen on aikaa 15 minuuttia varsinaisen juhlan jälkeen.

Mistä löydän tulostettavan synttärikutsupohjan?

Synttärikutsupohja löytyy klikkaamalla tästä.

Saako tarjoilutilan käyttöön heti kun paikalle saavutaan?

Avoimet pelit: Tarjoilutila vapautuu käyttöönne ennen peliaikanne loppumista, siten että tarjoilut ehtii laittamaan esille ennen kuin juhlijat tulevat pelien parista.

Yksityiset, premium-paketit: Saatte tarjoilutilan käyttöön heti saapuessanne.

Pääsevätkö kaikki samaan joukkueeseen?

Joukkuejaot tehdään paikan päällä mahdollisimman tasaiseksi. Kukaan ei joudu yksin ja toiveet kannattaa esittää hyvissä ajoin. Voitte miettiä tasaisia jakoja kolmeen joukkueeseen oman ryhmänne kesken jo etukäteen, mutta pelin ohjaaja tekee viimeisen päätöksen.

Yksityisissä Premium-synttäreissä ryhmä muodostaa omat joukkuejakonsa. Joukkueita voi olla enintään 8.

Kaikki ilmoittaneet eivät pääsekään paikalle, enkä pääse enää muuttamaan henkilömäärää varausjärjestelmässä. Miten toimin?

Yksittäisen pelaajien pois jääminen ei ole ongelma ja pelimaksu katsotaan paikalle saapuneiden mukaan. Jos synttärit peruuntuvat tautiepidemian tai sankarin sairastumisen takia, ilmoita siitä mahdollisimman pian meille sähköpostitse.

Voinko maksaa synttäripelit Smartumin seteleillä?

Verottajan tiukan ohjeistuksen mukaan tämä ei ole sallittua.