Seinäjoki

Lasten ja aikuisten synttärit Seinäjoella

ZBasessa järjestät jännittävät ja erilaiset synttärit kaiken ikäisille.

Lasten synttärit

Lasertaistelu on synttäreiden kestosuosikki. Huolehdimme siitä että jaot ovat tasaiset ja pelit reilut.

Powerfutis, eli superkoon tankojalkapallo, on tehty sopivaksi myös lapsille. Lasertaistelut ja Powerfutis yhdessä ovat lyömätön kombo, kun halutaan olla liikkeessä läpi synttärikemujen.

Voitte tuoda tarjoilutiloihimme joko omat eväät tai ostaa naposteltavaa meidän valikoimastamme.

Synttärit meillä ovat edulliset, eikä kotona tarvitse syödä pelkkää makaroonia ja kakun rääppeitä laskun maksettuaan. Voit verrata hintojamme muihin toimijoihin käyttämällä nettiajanvaraustamme hintalaskurina.

Tulostettava synttärikutsupohja.

Usein kysytyt kysymykset

Hinnat & varaa peli

Aikuisten synttärit

Lasertaisteluiden yksityiset pelit on hinnoiteltu reiluiksi myös pienemmille peliporukoille. Toki voitte myös tulla pelaamaan ihan vaan muiden asiakkaidemme kanssa.

Powerfutis jättää taatusti jälkipelattavaa ja Retropelibaari puolestaan palauttaa mieleen lapsuuden klassikot ja kovat väännöt saman ruudun ääressä.

Pelien jälkeen paikan päältä löytyvät suihkutilat, joissa voi ehostaa itsensä iltakuntoon. Eikä ketään tarvitse nakittaa kuskiksi, koska sijaitsemme aivan Seinäjoen keskustassa.

Perjantaisin ja lauantaisin alkaen klo 19 ZBasessa on 18 vuoden ikäraja. Sesonkien mukaan ikärajoissa voi olla muutoksia.

Usein kysytyt kysymykset

Hinnat & varaa peli